Fjalori im i parë i Anglishtes (Gëzim Hadaj)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalori im i parë i Anglishtes (Gëzim Hadaj).gif

Fjalori im i parë i Anglishtes i ilustruar anglisht-shqip, shqip-anglisht. Autori Prof. Dr. Gëzim Hadaj. Shtëpia botuese "Dituria", viti i botimit 2009. Faqet e fjalorit 380 dhe pëmban 6 mijë fjalë për pjesën anglisht-shqip, 3 mijë fjalë për pjesën shqip-anglisht. Me përbledhës të foljeve të parregullta. ISBN 99927-31-91-5