Fjalori im i parë i frëngjishtes (Drita Hadaj)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalori im i parë i frëngjishtes (Drita Hadaj).gif

Fjalori im i parë i frëngjishtes i ilustruar frëngjisht-shqip, shqip-frëngjisht. Autore Drita Hadaj. Shtëpia botuese "Dituria", viti i botimit 2002. Faqet e fjalorit 296 dhe pëmban mbi 7 mijë fjalë tituj dhe 15 mijë shprehje. ISBN 99927-47-59-5