Flamuri - Serbia dhe Mali i Zi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lidhja shtetërore Serbia dhe Mali i Zi nuk ka flamurë, pasi që në këtë drejtim secila (sipas marrëveshjes) e ka flamurin e vet.