Flamuri dhe Ismail Qemali në këngë e rrëfime popullore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Flamuri dhe Ismail Qemali në këngë e rrëfime popullore libër me autor Bardhosh Gaçe dhe Kozma Vasili (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1997. Faqe 374.