Jump to content

Flamuri i Bolivisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Bolivisë

Flamuri i Bolivisë u adoptua nga Bolivia1851. Flamuri shtetëror dhe shenja (flamuri i luftës) është një trikolor horizontal i kuq, verdhë dhe i gjelbër, me Stemën e Bolivisë në mes. Flamuri civil i Bolivisë nuk ka stemën.