Jump to content

Flamuri i Panamasë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Panamasë

Flamuri i Panamasë u krijua nga Maria Ossa de Amador. Dita e këtij flamuri është 4 nëntori, e cila festohet çdo vit në Panama dhe është një ditë pas pavarsisë së Panamasë nga Kolumbia.