Flamuri i Timorit Lindor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Dimensionet: 1:2

Flamuri i Timorit Lindor u adoptua në 2002. Është i njëjtë me flamurin e vitit 1957

Natën e 19-të majit, në minutat e para te Ditës së Pamvarësisë, 20 maj 2002, flamuri i OKB-së u ul dhe flamuri i Timorit Lindor dhe pamvarur - të shtetit me te ri demokratik te botës - u ngrit.