Jump to content

Flavio Josefi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flaviusi me çallmë

Flavius Josephus lindi në vitin 37/38 të erës sonë dhe vdiq në vitin 100 të, njihet si shruesi i biografisë së Jezus Krishtit.