Foleja e dallëndyshes (tregim i ilustruar)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Foleja e dallëndyshes : tregim i ilustruar me autorë Zihni Sako dhe Llazar Taçi. Botuar në Tiranë në vitin 1977 nga "Naim Frashëri". Libri ka 14 faqe me ilustrime.