Forca jonë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
ForcaJonë.jpg

Forca jonë është gazetë e ilustruar ushtarake e publikuar nga Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Botimi i saj ka filluar në vitin 2012, dhe nga botimi i parë deri më tani janë botuar 9 numra të saj. Gazeta kryesisht merret me paraqitjen e aktiviteteve të Forcave të Sigurisë së Kosovës në përgjithësi si dhe njohuri të reja nga sfera e sigurisë së përgjithëshme civile dhe ushtarake.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]