Frank Lili

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Frank Lili lindi më 27 qershor 1870 fiziolog amerikan, i cili studioi teorinë e fertilizimit dhe shumëzimit të kafshëve. Ai poashtu dha një ndihmesë të madhe në fushën e parteneogjenezës artificiale.