Franz Leopold Sonnenschein

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Franz Leopold Sonnenschein lindi më 13 korrik 1817 në Köln dhe 26 shkurt 1879. Ishte kimist.