Frashëri : shkëlqimi dhe rrënimi i tij : (vështrim i shkurtër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Frashëri : shkëlqimi dhe rrënimi i tij : (vështrim i shkurtër) libër me autor Kristo Frashëri. Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2010. Faqe 201.