Jump to content

Fritz Haber

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Fritz Haber

Fritz Haber 9 dhjetor 1868 në Breslau dhe vdiq më 29 janar 1934 në Basel. Ishte kimist gjerman. Më vitin 1918 iu nda çmimi Nobel në kimi lidhur me 'sintezën e amoniakut'.