Jump to content

Fshati i Kosovës : kontribut për studimin sociologjiko-demografik të evolucionit rural

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fshati i Kosovës : kontribut për studimin sociologjiko-demografik të evolucionit rural libër me autor Hivzi Islami dhe Sherif Maloku (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1985. Faqe 277.