Fshatrat në Rrethin e Devollit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
link={{{të çon}}}

Këtu gjeni listën e plotë me fshatrat në Rrethin të Devollit. Rrethi i ka 1 bashki, 1 qytet, 4 komuna dhe 44 fshatra.

Qytetet janë me karakterë të trash.

Njësia Fshatrat / Vendbanimet