Gaforrja (yjësia)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gaforrja (lat. Cancer) është njëra prej 12 yjësive të horoskopit. Simboli astrologjik për këtë yjësi është Cancer.svg (♋). Gjendet mes yjësisë Binjakët në përëndim dhe yjësisë Luani në lindje.

Gaforrja