Gaforrja Candy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

"Gaforrja Candy" i takon një gjinie monotipike, që do të thotë se nuk ka specie të tjera të ngjashme si ajo. Gaforrja "Candy" rritet deri në dy centimetra dhe kamuflohet me ngjyra të ndezura për t'iu përshtatur koralit që formon mjedisin e saj të jetesës. Siç edhe shfaqet me ngjyre të kuqe, kjo Gaforre mund të bëhet edhe e bardhë, e verdhë etj.