Gani Malushi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Gani Malushi.JPG

Gani Malushi, lindur në Radovicë të Kolonjës, i datëlindjes 20.05.1953, me arsim të lartë. Komisar Gani Malushi është titulluar oficer policie dhe pranuar në strukturat e Policisë së Shtetit, në vitin 1979 në Drejtorinë e Tiranës, Rajoni Nr.2. Komisar Gani Malushi ka shërbyer në strukturat e Policisë së Shtetit nga viti 1995 deri në vitin 2003.

Komisari u plagos rëndë më 06 gusht 2003, dhe do të ndahej nga jeta vetëm një ditë më pas. Malushi u qëllua vetëm pak metra larg Drejtorisë së Policisë së Durrësit, nga autori tashmë i dënuar, Agim Pepa.

Gani Malushi është shpallur " Dëshmor i Atdheut" më 16 nëntor të vitit 2004.