Genc Anastasi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Genc Anastasi është një aktor shqiptar. "Beni ecën vetë" është filmi i tij më i njohur. Është një film i vitit 1975 dhe zgjat rreth 80 minuta. Sugjeruar nga Valaa......