Georg Zippel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Georg Zippel ishte dijetar gjerman i njohur për interesimin e ti rreth etnogjënezës së popujve.

Georg Zippel në vitin 1877 ka botuar një përmbledhje të hollësishme mbi ilirët, të mbështetur në burime të shkruara.[1]

Tituj të veprave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Die romische Herrschaft in Illyrien bis auf Augustus, Teubner, Leipzig 1877 (Sundimi romak deri tek Augustini)

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Georg Zippel. Die romische Herrschaft in Illyrien bis auf Augustus, Teubner, Leipzig 1877 nxjerr nga Avni K. Këpuska, "QENËSIA E TERRITORIT DHE E KUFIJVE ETNIKË AUTOKTONË TË KOSOVËS", fq.25, botimi i tretë, Prishtinë 2004