Gjakova press

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjakovapress është gazet lokale e përmuajshme që filloi të botohet nga viti 2007 dhe që është prezente me amzë në rrjetë.

Gazeta Gjakovapress botohet nga Nërmarrja Botuese Shitëse "MISS", dhe për kryeredaktor (përgjegjës) ka Zeki Vehapi-n.

Redaktor i fotografisë Shkëlzen Rexha

Realizimin teknik për shtyp e bënë EXEdesin.

Rreth gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Gazeta Gjakovapress është e pasuruar me lajme nga qyteti i gjakoves. Te arriturat dhe krijimtarit e Gjakovarve brenda dhe jashtë Gjakovës.

Rubrikat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Gazeta Gjakovapress ka rubrika mjaft te popullarizuara si: Fejtone, Intervista, Humoreska e shum rubrika tjera.

Numra të gazetës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]