Gjashtë muaj mbretërimi në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjashtë muaj mbretërimi në Shqipëri : nga Vilhelm Vidi tek Esad Pasha, nga Durrësi në Vlorë libër me autor Italo Sulliotti dhe Dritan Thomollari (përkth.). Botuar në Tiranë nga "55", në vitin 2010. Faqe 214.