Gjendja e klasës punëtore në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjendja e klasës punëtore në Shqipëri libër nga Alfred Bushi (red.), Arlind Qori (red.) dhe autorë kolektivë nga Instituti për Kritikë dhe Emancipim Shoqëror. Botuar në Tiranë nga "Mediaprint", në vitin 2016. V. 1 me 52 faqe.