Gjenocidi dhe aktet gjenocidiale të pushtetit serb ndaj shqiptarëve nga kriza lindore e këndej : (me vështrim të veçantë mbi burimet serbe të fakteve) : simpozium i mbajtur në Prishtinë më 20-21 janar 1994

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjenocidi dhe aktet gjenocidiale të pushtetit serb ndaj shqiptarëve nga kriza lindore e këndej : (me vështrim të veçantë mbi burimet serbe të fakteve) : simpozium i mbajtur në Prishtinë më 20-21 janar 1994 libër nga Zekeria Cana (red.), Pajazit Nushi (red.), Vesel Nuhiu (përkth. në angl.). Botuar në Prishtinë, në vitin 1995. Faqet e librit 291.