Gjeohapësira e Konispolit (Çamëria Veriore)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjeohapësira e Konispolit (Çamëria Veriore) : studim regjional : monografi libër me autorë Selman Sheme, Arben Zeneli dhe Sabri Laçi (red.). Botuar në Tiranë nga "Albpaper", në vitin 2009. Faqe 248.