Gjergj Trola

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjergj Trola, aktor shqiptar. Ka marrë pjesë në shumë produksione ku më i fundit ku e kemi parë aktorin ka qenë seriali "Familja" e regjisorit Ylli Pepo në këtë serial kishte rolin e babait, i cili ishte taksist në ministri. Trola ishte gjithashtu drejtor i Festivalit Mbarëkombëtar të Shkollave të Mesme dhe Drejtor i Festivalit të Tiranës. Aktori i njohur, ka qenë gjithmonë edhe pjesë e kauzave të ndryshme të qytetit, veçanërisht në temat mjedisore. Është ndarë nga jeta më 26 janar 2017.