Gjet Ndoj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjet Ndoj mësues dhe historian shqiptar. Ish drejtor i përgjithshëm i arkivit të shtetit shqiptar. Aktualisht është Drejtor i Përgjithshëm i Politikave dhe Zhvillimit të Kulturës në Ministrinë e Kulturës. Gjet Ndoj është autor i disa librave me tematikë historike e publicistike si: "E VERTETA MBI SHQIPTARëT (V. 2004); "UDHA E SHQIPTAREVE/ Gjeopolitika , Sistemi rrugor dhe Qytetërimi" (V. 2005); "GJIN MARKU DHE LUFTA" (V. 2007); "ANTOLOGJI HISTORIKE/ Themele të ruajtura të një shtëpie europiane të shembur" "ARKIVAT SHQIPTARE" (V. 2017); "BAFTJAR DODA" (V. 2018). por dhe disa libra si bashkëautor. Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.