Gjimnazi “Sami Frashëri”, Prishtinë : 1941-1944

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjimnazi “Sami Frashëri”, Prishtinë : 1941-1944 libër me autor Hamdi Thaçi dhe Sheremet Krasniqi (red.). Botuar në Prishtinë nga Gjimnazi “Sami Frashëri”, në vitin 2011. [V.] 1, 751 faqe.