Gjirokastra e këngës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjirokastra e këngës libër me autor Naxhi Kasoruho dhe redaktor Vasil S. Tole. Botuar në Tiranë nga "Albin" në vitin 2004. Faqet e librit 150. ISBN 99927-51-71-1