Gjuha letrare shqipe dhe epoka jonë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjuha letrare shqipe dhe epoka jonë është quajtur konferenca e mbajtur në Tiranë me rastin e 20-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit të gjuhës shqipe.Pjesemarresit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Burimi i te dhenave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Zefina Hasani ne G. Shekulli: Situata fatlume e kësaj konference