Jump to content

Gjuha palauane

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Palauan
Familje gjuhësore
Default
  • Gjuha palauane
Statusi zyrtar
Gjuhë zyrtare në
Palau
Rregulluar nganuk ka
Kodet gjuhësore
ISO 639-1asnjë
ISO 639-2pau
ISO 639-3

Gjuha palauane është gjuha që flitet nga Palau dhe Guam. Atë e flasin rreth 15 000 folës.