Gjysmemetalet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjysmemetalet sillen dhe si metale dhe si jometale,per arsye te kofigurimit te shtreses se jashtme te mbushjes me elektrone.Jane percjelles te keqinj te elektricitetit.