Gordon Brown

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Gordon Brown
Gordon Brown

James Gordon Brown (lindur më 20 shkurt 1951) ishte Kryeministër i Britanisë së Madhe dhe lider i partisë laburistë nga viti 2007 deri në vitin 2010.