Grand Valley State University

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Grand Valley State University (Universiteti Shtetëror Grand Valley) është një universitet publik katër vjeçar me rreth 25000 studentë, që ndodhet në Allendale të shtetit MiçiganShteteve të Bashkuara të Amerikës.

Grand Valley State University nuk renditet ndër 275 universitetet më të mirë të SHBA-së, por ai renditet i 30-33-ti ndër universitetet dhe kolegjet e rajonit të Midwest-it në SHBA.

Grnad Valley State University u krijua në vitin 1960.