Gregory House

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gregory House M.D., është një personazh fiktiv i serisë televizive amerikane Dr. House – Medical Division, i interpretuar nga Hugh Laurie. Personazhi është një mjek gjenial dhe individualist disa karakteristika që të cilit reflektojnë ato që një objektivisti.