Guidë fotografike e Qarkut Korçë (abum)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Guidë fotografike e Qarkut Korçë [abum] = An illustrated guide to the Korça nga Jonela Spaho (teksti dhe red.), Ervis Bostanxhi (foto). Botuar në Tiranë nga "Gent grafik", në vitin 2010. Faqe 184.