Jump to content

Hachiko: A Dog's Story (2008)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Hachiko: A Dog's Story (2008) është një film amerikano-britanik i realizuar nga Lasse Hallström ku përshkruhet historia e qenit më të famshëm në botë Hachiko-t. Qeni qe 2 vjet pas lindjes e humbi pronarin e vet ne nje stacion treni dhe nuk u pajtua kurr me këtë ngjarje dhe çdo ditë për 9 vite rresht aj shkonte te stacioni me shpresë që do ta shinte atë.