Hajdar Beqa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Hajdar Beqa i lindur më 05.01.1978 në Gjakovë , i martuar.

Arsimimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Fakulteti juridik, UNIVERSITETI I PRISHTINËS, Jurist i diplomuar.

Universiteti i Evropës Juglindore, titulli magjistër i shkencave në Diplomaci.

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pjestar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zyrtar i lartë në Qeverinë e Përkohshme Bashkëpunëtor profesional në prokurorinë komunale në Prishtinë, 2005-2006

Menaxher i komisionit kushtetues të Kosovës dhe i komisionit për simbolet dhe himnin e Republikës së Kosovës

Shef i kabinetit të zëvendës kryeministrave, 2008-2009\

Kryeshef ekzekutiv në ndërmarrjen hidroekonomike "Ibër-Lepenci",

Kryetar i degës së PDK-së në Gjakovë [1].

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ http://kuvendikosoves.org/?cid=1,192,990