Hamit Kaba

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Prof.Dr. Hamit Kaba historian. Drejtues i Departamentit të Studimeve Bashkëkohore në Institutin e Historisë, Tiranë. [1] [2]

Botime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • UNRRA në Shqipëri : 1944-1947 - 2000
  • Historia 4 : për shkollën e mesme të profilizuar : profili natyror : maket, (bashkautor) - 2002
  • Shqipëria në rrjedhën e luftës së ftohtë : (studime dhe dokumente) - 2007
  • Historia 4 : profili natyror : për klasën e 12 të arsimit të mesëm të profilizuar, (bashkautor) - 2010
  • Shqipëria dhe të Mëdhenjtë : nga Lufta e Dytë Botërore në Luftën e Ftohtë - 2015
  • Shqiptarët gjatë Luftës së Dytë Botërore : arkivat kombëtare britanike, (bashkautor) - 2018

Burimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ https://www.youtube.com/watch?v=zBE330hu4YE/
  2. ^ https://www.youtube.com/watch?v=b7V3ZC7yzNM/