Hapur për të rinj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Hapur për të rinj është radio emision për të rinjë dhe adoloshentë i transmetuar në valët e radio kosovës. Emisioni transmetohet çdo të shtunë në orën 11:10 dhe zgjatë 50 minuta.

Hapur për të rinj është emision për të rinj dhe adoleshentë dedikuar jetës dhe veprimtarisë së të rinjve në Kosovë; jetës së tyre në shkollë dhe jashtë saj, reformave arsimore, me debate nga ekspertë dhe studentë dhe me ballafaqime të drejtpërdrejta lidhur me problematikën rinore, sidomos të moshës adoleshente.

Emisioni ka vetëm një nën-fletë prezentimi në faqen e RTK-së dhe nuk mbanë ndonjë arkiv në rrejtë. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gjatë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.