Jump to content

Hasan Halili

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Hasan Halili, ish-deputet i Partisë Demokratike dhe ish-ministër i Bujqësisë dhe për një vit ministër pa portofol në qeverinë Meksi në vitet 1992-1997.