Hasan Prishtina : roman

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hasan Prishtina roman me autor Rifat Ismaili dhe redaktor Nazmi Rrahmani. Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1994. Faqet e librit 237.