Helgeandsholmen

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Pamja nga perëndimi

Helgeandsholmen është ishull në qendër të Stokholmit, Suedi. Ndodhet në veri të Stadsholmit dhe në lindje të Strömsborgit, e cila së bashku me Riddarholmin, formojnë qytetin e vjetër të Stokholmit.