Hidroksid natriumi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

NaOH eshte nje acid shume i nevojshem per jeten e gjallesave ne toke.Kete e tregon vete fakti se kur kemi nje gote te mbushur me uje ajo nuk ka uje.Po,kjo eshte teknologjia e fundit e vitit 2022 e shpikur nga "grupi shurupi" i shkencetareve boteror.Kjo konference u mblodh me 17 Maj 2022 ne Berne{Zvicer}.Konferenca e RRPT-se vendosi te perhapte kete thenie shkencore te thene nga Albert Einstein dhe e reduktuar nga rilindasi yne kombetar Fan Noli.Thenia eshte {<UJE PA UJE KEMI UJE UJE SKEMI>} Po ahtu nje thenie tjeter e vyer esht dhe kjo {< A KAN UJE ATO BURIME>}.Pra ne te gjitha rastet na del se kur kemi uje nuk ka uje.

Kete informacion te rendesishem e beri te mundur : Dritan Gerbeti.

Redaktoi : Muhamed Fishti