Hieroglife kosovare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hieroglife kosovare : 123 poezi, 399 fotografi bardhë e zi dhe ngjyra. Libër me autor Budim Berisha. Botuar në Prizren; Rahovec : Botim privat, në vitin 2008. Faqe 232.