Himara dikur dhe dje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Himara dikur dhe dje : gjurmë në lashtësi, parimet e shoqërisë së lirë : studime me autorë Kosta Gjoka dhe Eleonora Koka (Gjoka). Botuar në Tiranë nga "Albin" në vitin 2011. Faqet e librit 198.