Historia dhe dinamika e transportit në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia dhe dinamika e transportit në Shqipëri libër me autor Sadedin Çeliku dhe Ben Andoni (red.). Botuar në Tiranë nga "Albshop", në vitin 2010. Faqe 168.