Historia e Ardës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Tolkien nënkuptonte që Arda të ishte "Toka jonë e gjelbër dhe e fortë", e parë këtu në malet Baltistan, "në një epokë mjaft të largët në të kaluarën". [1]
  1. ^ Kocher 1974.