Historia e Durrësit (libër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e Durrësit libër me autorë Hava Hidri, Sali Hidri dhe Myslim Islami (red.). Botuar në Durrës nga "Jozef", në vitin 2012. Faqe 270.